Medewerker Finance & Control

Apply now

Medewerker Finance & Control

Ben jij op zoek naar een baan met veel verantwoordelijkheden?  

Je de vrijheid hebt om je werkzaamheden in te richten zoals jij denkt dat goed is? 

Wellicht dat dit een interessante volgende stap voor je is!

Full-time · Veldhoven & Amsterdam

Over deze rol

Bij Merapar/AlfaOne zijn we op zoek naar versterking van een Finance Support collega. Je bent een belangrijk onderdeel binnen ons financiële team, waarin je zorg draagt voor een juiste en accurate verwerking van de factuurstromen van de groepsmaatschappijen van Merapar/AlfaOne. Je neemt deel aan de maandafsluiting- en rapportages, en optimaliseren van lopende processen. Onze totale organisatie bestaat bestaat uit 200+ medewerkers, verspreid over kantoren in Nederland, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Polen en België.

In het finance team werk je samen met aantal collega’s en heb je veel vrijheid om je werkzaamheden naar eigen inzicht uit te voeren. We hebben korte communicatielijnen, en in deze rol rapporteer je direct aan de business controller/CFO.

Dit ben jij

  • HBO werk- en denkniveau

  • 1 tot 3 jaar ervaring in een uitdagende administratieve organisatie met meerdere entiteiten, of binnen een administratiekantoor

  • hoog zelfstandigheidsniveau en een proactieve houding

  • goede kennis van Exact Online is een pré

Dit bieden wij

Wij bieden je een uitdagende functie met de mogelijkheid om door te groeien naar een (business) controlling functie binnen een sterk groeiende (internationale) organisatie. Je ontvangt een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenopbouw en reiskostenvergoeding.

We komen graag met je in gesprek om te onderzoeken of dit een interessante stap voor je kan zijn!